Deceuninck-Quick-Step oppermachtig in Vlaams openingsweekend

Deceuninck-Quick-Step heeft met twee zeges het Vlaams openingsweekend gedomineerd. Met de Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne konden de wielerfans zich opmaken voor twee mooie wedstrijden. Zowel in de Omloop als in Kuurne kon iemand van de ploeg van Lefevere het zegegebaar maken. In de Omloop kon de Tsjech Zdenek Stybar in de slotkilometers wegrijden van een klein groepje met onder meer Greg Van Avermaet, Tim Wellens en Dylan Teuns. In Kuurne-Brussel-Kuurne koos de Luxemburger Bob Jungels om er de laatste zestien kilometer alleen vandoor te gaan. Twee op twee dus en een geslaagd weekend voor The Wolfpack.

Foto: CC By Sigfrid Eggers

Tekst: Jens Jacobs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: