Antwerp Giants kloppen Oostende in bekerfinale

De Antwerp Giants hebben in Vorst Nationaal de scalp genomen van Oostende. Het werd 76-70 voor de Antwerpenaren. De voorbije zes jaar ging de beker telkens naar Oostende en ook dit jaar was de kustploeg tot in de finale geraakt. Antwerp begon sterk en tijdens de rust zag Oostende al tegen een achterstand van elf punten aan. Een klap die de kustploeg nooit meer te boven kon komen en zo ging de beker voor het eerst sinds 2007 naar Antwerpen. “We hebben vorig jaar al aardige dingen laten zien, maar kwamen tekort. Dit jaar hebben we in het begin veel kritiek gekregen, maar we staan er wanneer het moet,” aldus Antwerp-coach Roel Moors.

Foto: CC By jtroffaes

Tekst: Jens Jacobs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: