Antwerp Giants als eerste Belgische club ooit naar Final 4 Champions league

De Antwerp Giants hebben zich gisterenavond in een uitverkochte Lotto Arena geplaats voor de Final Four, ofwel de halve finale, van de Champions league. Het klopte de Russische club Nizhny Novgorod met  66-61. De Giants, die een voorsprong van 15 punten verdedigden uit de heenwedstrijd, controleerden de hele wedstrijd. Zonder echt attractief basket te spelen, mag het zich als eerste Belgische club ooit opmaken voor de Final Four van de Champions League. In die Final Four kan het het Duitse Bamberg, het Italiaanse Bologna en het Spaanse Tenerife loten. Door het verlies van Jeruzalem is de kans groot dat de Giants deze halve finales mogen organiseren in het Sportpaleis.


Dit verhaal is niet afgelopen, wij zullen competitief zijn in de Final 4 — Antwerp-Coach Roel Moors

Foto: CC By Joke Devliegher

Tekst: Jens Jacobs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: