Amsterdams sprookje loopt nog niet ten einde

Ajax heeft in de kwartfinale van de Champions League gelijkgespeeld tegen Juventus. In de Johan Cruijff Arena werd het 1-1. Juventus, met superster Cristiano Ronaldo voor het eerst aan de aftrap sinds zijn blessure, had het niet onder de markt tegen de Amsterdammers. Na een goed half uur kon het toch scoren. Cristiano Ronaldo, wie anders, kopte de Italiaanse bezoekers op voorsprong. Ajax was niet van slag en nam het commando gaandeweg weer over. De Braziliaan David Neres verzilverde meteen na de rust met een knappe actie en dito doelpunt het Amsterdamse overwicht. Ajax had bloed geroken en ging nog op zoek naar de voorsprong. Die kwam er niet en het mocht nog van geluk spreken dat het niet met een achterstand naar Turijn trekt voor de terugmatch volgende week. Een niet gefloten penalty en een knal op de paal van Douglas Costa zorgden ervoor dat Ajax alsnog tevreden mocht zijn met het gelijkspel.

Foto: CC By Wikimedia Commons

Tekst: Jens Jacobs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: