Real Madrid stelt met Bundesliga-sensatie Luka Jovic nieuwe spits voor

De Serviër Luka Jovic is de nieuwe spits van Real Madrid. De 21-jarige spits van het Duitse Frankfurt verzilvert daarmee zijn uitstekende seizoen. Hij maakte in de Bundesliga 17 doelpunten en deed er in de Europa League nog eens 10 bij. Real Madrid maakt maar liefst 60 miljoen euro over voor de transfer van de Serviër. Hij zette zijn handtekening onder een contract van vijf jaar.

Voor Real is het al de derde zomertransfer na de Brazilianen Rodrygo (Santos) en Militão (Porto). Het hoopt daarmee volgend seizoen beter te doen dan het voorbije seizoen, dat uitdraaide op een drama. Het werd derde in de eigen competitie en werd vroegtijdig uitgeschakeld in de Champions League en Copa del Rey.

Foto: CC By Wikimedia

Tekst: Jens Jacobs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: