Fred Rutten geen coach van Anderlecht meer

De Nederlander Fred Rutten is in onderling overleg ontslagen als trainer van Anderlecht. De Nederlander, die na het ontslag van Hein Vanhaezebroek het roer over nam bij de Brusselaars, betaald het gelag voor de mindere resultaten. Anderlecht pakte in Play-Off 1 nog geen punten en volgt al op 15 punten van leider Racing Genk.

“De directie apprecieert het werk dat Fred heeft geleverd in moeilijke omstandigheden. Zijn fair play-houding ten opzichte van RSC Anderlecht laat ons toe het sportieve project van volgend seizoen in optimale omstandigheden voor te bereiden”, aldus technisch directeur Frank Arnesen.

Anderlecht benadrukt wel nog te rekenen op de jeugd- en meer ervaren spelers om er het beste van te maken in de komende PO1-wedstrijden.

Foto: CC By Wikimedia Commons

Tekst: Jens Jacobs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: